عضویت در خبرنامه همایش های صنایع غذایی

اطلاع رسانی وبسایت خبری صنایع غذایی ایران

 همایش بین المللی صنایع غذایی ایران در اولین وبسایت خبری صنایع غذایی ایران اطلاع رسانی گردید.متن فراخوان مقالات و پوستر همایش در پایگاه اینترنتی درج گردیده است.

 


 

 

 

معرفی علم صنایع غذایی

13 بهمن 1393

 

صنعت غذا از صنايع و تجارت‌هاي بزرگ جهاني به شمار می رود.سرعت رشد اين صنعت آنقدر زياد است كه با توجه به رشد جمعيت جهان گام‌هاي ترقی را سریع تر از پیش طی میکند. پيشرفتهايي كه در تمام زمينه‌هاي كشاورزي در جهان وجود داشته به هيچ عنوان به سطح رشد اين صنعت نمي‌رسد.

 


 

صنعت غذا از صنايع و تجارت‌هاي بزرگ جهاني به شمار می رود.سرعت رشد اين صنعت آنقدر زياد است كه با توجه به رشد جمعيت جهان گام‌هاي ترقی را سریع تر از پیش طی میکند. پيشرفتهايي كه در تمام زمينه‌هاي كشاورزي در جهان وجود داشته به هيچ عنوان به سطح رشد اين صنعت نمي‌رسد.

 

تعریف و هدف

 

این رشته درگذشته با نام مهندسی کشاورزی–صنایع فرآورده های کشاورزی در دانشگاههای کشور ارائه شده و از سال 1371 به طور رسمی به علوم و صنایع غذایی تغییر نام داده است. کلیه عملیاتی که پس از صید و برداشت محصولات زراعی و باغی و یا ذبح دام انجام شده و مواد خام را به ماده غذایی آماده مصرف تبدیل میکند.روش های نگهداری، فرآوری، بسته بندی و... زیرمجموعه این گرایش می­باشند.

 

هدف از این رشته، تربیت نیروهای متخصصی است که بتوانند در زمینه هایی چون اجرای عملیات تبدیل موادغذایی، نگهداری محصولات کشاورزی، کنترل کیفیت، کمک به طراحی و بهینه سازی خطوط تولید در کارخانه های مورد نظر فعالیت کرده هدایت، نظارت ومسئولیت فنی واحدهای تولید فرآورده های مختلف غذایی را بعهده گیرند.

 

اهمیت و جایگاه در جامعه

 

نیاز روزافزون جامعه به غذا و رشد بی رویه جمعیت و کاهش منابع غذایی، یکی از مهمترین مسائلی است که توجه دولتمردان، اندیشمندان ومحققان را به خود معطوف داشته است. دراین راستا، لزوم استفاده بهینه از منابع غذایی موجود و به کارگیری روش های مطلوب نگهداری و جلوگیری از ضایعات بی رویه محصولات کشاورزی، تأمین منابع جدید غذایی، بسته بندی مناسب به منظور حفظ و بهبود کیفیت محصولات و ...، از جمله مواردی است که اهمیت آن بر هیچکس پوشیده نیست.

 

علاوه بر این، رشد و توسعه جوامع وپیشرفت علوم و صنعت، سبب پیدایش عادات و سبک های نوین غذایی شده، به گونه ای که نیاز به تنوع محصولات و پیدایش فرآورده های جدید غذایی و کمک غذایی به شکل روز افزونی احساس می گردد. بدین سبب رابطه مستقیم رشته صنایع غذایی با سلامت مردم و توجه خاص دولت و مردم به کمیت و کیفیت غذایی جامعه و ایجاد کارخانجات جدید صنایع غذایی و ...،همگی دلایل بارزی هستند که اهمیت این صنعت را نشان میدهند.

 برچسب: صنایع غذایی ، فرآوری ، پایش کیفیت ، مواد غذایی ، فرآورده های غذایی ، ریزپوشانی ، میکرو کپسولاسیون ، فرآیندهای غشایی ، نانو فناوری ، زیست فناوری ، بسته بندی ، تضمین کیفیت ، پسماندهای کشاورزی ، ارزش غذایی ، افزودنی های مصنوعی ، بهینه سازی مصرف انرژی ، نگه داری مواد غذایی ، نانو تکنولوژی ، نانوبیوتکنولوژی ، میکروبیولوژی ، بیوتکنولوژی ، پری بیوتیک ، پروبیوتیک ، افزودنی های غذایی ، بهداشت  ، کنترل کیفیت  ، الگوی مصرف  ، مصرف ، بهره وری مصرف انرژی ، سلامت غذا ، گیاهان دارویی ، ادویه ، میکروب ، میکروبهای مفید ، میکروبهای مضر ، غذا ، سم ، مواد نگهدارنده  طبیعی ، افزودنی ها ، مواد نگهدارنده مصنوعی ، محصولات غذایی ، مواد نگهدارنده ، ضایعات مواد غذایی ، آلودگی های میکروبی ، غذاهاي آماده ، آلودگي  ، مکمل ‌های غذایی ، رژیم ، مکمل های رژیمی ، فرمولاسیون ، صادرات مواد غذایی ، واردات مواد غذایی ، لجستیک مواد غذایی ، امنیت غذایی ، بهداشت محیط ، نظافت ، ضدعفونی ، گندزدایی ، فناوری ، خلاء  ، ازون  ، انجماد سریع ، اشعه ماوراء بنفش ، اشعه مادون قرمز ، توزیع  مواد غذایی ، مصرف مواد غذایی ، تولید مواد غذایی ، ايمني مواد غذايي ، ارگانيك ، سازمان غذا و دارو ، همایش صنایع غذایی ، کنفرانس صنایع غذایی ، کنگره صنایع غذایی ، همایش بین المللی صنایع غذایی ، همایش ملی صنایع غذایی ، کنفرانس بین المللی صنایع غذایی ، کنفرانس ملی صنایع غذایی ، همایش بین المللی صنایع غذایی ایران، نخستین همایش بین المللی صنایع غذایی ایران، کنفرانس بین المللی صنایع غذایی ایران

 


1163
مطالب مرتبط

پوستر

 

 

حمایت معنوی






تماس با دبیرخانه

021-33699094

021-36621319

 

02189786524

conf.ntpco[at]gmail.com

معرفی مجلات


مرکز همایش های بین المللی توسعه ایران