سومین همایش بین المللی صنایع غذایی ایران




عضویت در خبرنامه همایش های صنایع غذایی

 


 

 

 

رونق اقتصادی لازمه تولید محصولات ارگانیک است

29 مهر 1395

واحد تحقیق دومین همایش بین المللی صنایع غذایی ایران  به بررسی یکی از محورهای همایش با عنوان فواید و مضرات محصولات ارگانیک میپردازد

برای تولید محصولات طبیعی و بعد عرضه محصولات ارگانیک انجام شود تا زمینه ارزش افزوده بیشتر برای کشور را فراهم کند. برای تحقق این اهداف به رونق بیشتر اقتصاد نیاز داریم.

 

حسن فروزان فرد، عضو کمیسیون کشاورزی اتاق تهران در گفت وگو با سایت خبری اتاق تهران درباره ترغیب مردم به استفاده از محصولات ارگانیک گفت: گام بلند و حرکت کم توفیقی است اگر از وضعیت فعلی به استفاده صرف از محصولات ارگانیک روی بیاوریم. در کشورهای توسعه یافته دنیا که استفاده از محصولات ارگانیک رایح است، پس از طی فرایند افزایش جمعیت و استفاده از انواع و اقسام بذرهای تراریخته بعضی از مردم جامعه پرچمدار بازگشت به طبیعت شدند و در وهله اول مصرف محصولات طبیعی و در وهله دوم مصرف محصولات ارگانیک را دنبال کردند.
 
 فروزان فرد در ادامه با اشاره به اینکه باید زمینه تولید محصولات ارگانیک در صنایع تبدیلی را فراهم کرد گفت: زنجیره عرضه مناسب در ترغیب افراد به استفاده از محصولات ارگانیک نقش به سزایی ایفا می کند. زنجیره عرضه محصولات طبیعی به عنوان مقدمه استفاده از محصولات ارگانیک متفاوت است. دسترسی راحت برای مصرف کننده، قیمت مناسب و امکانات نگه داری از مهم ترین مسائلی است که باید در زنجیره عرضه محصولات طبیعی مد نظر داشت.
 
عضو هیئت نمایندگان اتاق تهران در ادامه با اشاره به اینکه کشاورزی ارگانیک تاثیر مثبتی بر مسائل زیست محیطی و مصرف بهینه آب و خاک دارد گفت: تکیه بر این نوع کشاورزی در بلند مدت به سلامت جامعه کمک می کند اما مسیر طولانی در رسیدن به  تولید و مصرف محصولات ارگانیک داریم.
 
عضو کمیسیون کشاورزی اتاق تهران درباره واردات مواد اولیه ارگانیک برای تولید محصولات ارگانیک گفت: تایید صلاحیت واردکنندگان توسط مقامات مسئول در این زمینه بسیار مهم است. بازار محصولات ارگانیک بازار بزرگی نیست و هدفگذاری باید در این مسیر در ابتدا برای تولید محصولات طبیعی و بعد عرضه محصولات ارگانیک انجام شود تا زمینه ارزش افزوده بیشتر برای کشور را فراهم کند. برای تحقق این اهداف به رونق بیشتر اقتصاد نیاز داریم.
دومین همایش بین المللی صنایع غذایی ایران با محوریت  :روش های نوین فرآوری در صنایع غذایی .روش های نوین پایش کیفیت .ایمنی مواد غذایی .فرآورده های غذایی ارگانیک .ریزپوشانی(میکرو کپسولاسیون) در صنایع غذایی بهره وری مصرف انرژی در صنایع غذایی.طراحی مواد غذایی برای بیماران ، نوزادان و افراد مسن  .طراحی مواد غذایی خاص برای ماموریت های ویژه فضایی و نظامی.سایر پژوهش های نوین درعرصه علوم و صنایع غذایی.بسته بندی های نوین، ماشین آلات و تجهیزات جدید در صنایع غذایی در تهران برگزار میگردد

885
مطالب مرتبط


لطفا با تكميل فرم ، نظرات ، پيشنهادات و انتقادات خود را در مورد مطلب منتشر شده با ما در ميان بگذاريد.
پيام شما پس از تاييد توسط مدير سايت ، منتشر خواهد شد.
 

 
Captcha


 

 

 

پوستر
حمایت معنوی






تماس با دبیرخانه

021-33699094

021-36621319

 

02189786524

conf.ntpco[at]gmail.com

معرفی مجلات






مرکز همایش های بین المللی توسعه ایران