عضویت در خبرنامه همایش های صنایع غذایی

اطلاع رسانی وبسایت خبری صنایع غذایی ایران

 همایش بین المللی صنایع غذایی ایران در اولین وبسایت خبری صنایع غذایی ایران اطلاع رسانی گردید.متن فراخوان مقالات و پوستر همایش در پایگاه اینترنتی درج گردیده است.

 


 

 

 

گام پنجم: طراحی محتوای بخشهای اصلی مقاله

31 شهریور 1395

 گام پنجم: طراحی محتوای بخشهای اصلی مقاله

 یک مقاله معمولا تشکیل شده است از ۱) مقدمه، ۲) مرور ادبیات، ۳) روش شناسی، ۴) یافته ها و تحلیل، ۵) بحث و نتیجه گیری. بر اساس ایده، نوآوری و متدلوژی مقاله که در بالا تعیین شد، بایستی در هر کدام از این پنج جزء مقاله پاسخ این سوالات را بگوییم:

۱-   مقدمه

a.     ایده اصلی مقاله چیست؟

b.     چرا این ایده مهم است؟

c.       چه نوآوری انتظار می رود که این مقاله داشته باشد ؟

d.     ترتیب مطالبی که در ادامه مقاله می آید چیست؟

۲-   مرور ادبیات

a.     چه کارهایی تا به حال در ارتباط با ایده اصلی مقاله صورت گرفته است؟

b.     چه خلآیی در کارهای گذشته وجود دارد که نشان می دهد نوآوری مقاله ما واقعا جدید است؟

c.       مفاهیم و مبانی نظری ای که مقاله ما بر آن استوار است کدام است؟

۳-   روش شناسی

a.     سوال تحقیق مقاله ما چیست؟

b.     طراحی کلی تحقیق ما کدام است؟

c.       چه قدمهایی را برای استخراج یافته های تحقیق و پشتیبانی آنها برداشته ایم؟

d.     چه ابزارهایی در این راه استفاده شده است (ابزارهای جمع آوری داده ها و تحلیل آنها)؟

۴-   یافته ها و تحلیل

a.     نتایج تحقیق ما چه هستند؟

b.     این یافته ها چگونه پاسخ سوال تحقیق ما را می دهند؟

۵-   بحث و نتیجه گیری

a.     یافته های تحقیق ما چه ارتباطی با مطالعات و کارهای مرتبط انجام شده قبلی دارد؟

b.     چه یافته های جدیدی (نوآوریهایی) را به کارهای قبلی اضافه می کند؟

c.       چه ضعفها و محدودیتهایی مقاله ما دارد؟ 

d.     چه پیشنهاداتی برای پژوهش های بعدی می توان داد؟

 برچسب: صنایع غذایی ، فرآوری ، پایش کیفیت ، مواد غذایی ، فرآورده های غذایی ، ریزپوشانی ، میکرو کپسولاسیون ، فرآیندهای غشایی ، نانو فناوری ، زیست فناوری ، بسته بندی ، تضمین کیفیت ، پسماندهای کشاورزی ، ارزش غذایی ، بهینه سازی مصرف انرژی ، نگه داری مواد غذایی ، نانو تکنولوژی ، نانوبیوتکنولوژی ، میکروبیولوژی ، بیوتکنولوژی ، پری بیوتیک ، پروبیوتیک ، افزودنی های غذایی ،  غذایی ، بهداشت محیط ، توزیع  مواد غذایی ، مصرف مواد غذایی ، تولید مواد غذایی ، 


292
مطالب مرتبط


لطفا با تكميل فرم ، نظرات ، پيشنهادات و انتقادات خود را در مورد مطلب منتشر شده با ما در ميان بگذاريد.
پيام شما پس از تاييد توسط مدير سايت ، منتشر خواهد شد.
 

 
Captcha


 
پوستر

 

 

حمایت معنوی






تماس با دبیرخانه

021-33699094

021-36621319

 

02189786524

conf.ntpco[at]gmail.com

معرفی مجلات


مرکز همایش های بین المللی توسعه ایران