عضویت در خبرنامه همایش های صنایع غذایی

اطلاع رسانی وبسایت خبری صنایع غذایی ایران

 همایش بین المللی صنایع غذایی ایران در اولین وبسایت خبری صنایع غذایی ایران اطلاع رسانی گردید.متن فراخوان مقالات و پوستر همایش در پایگاه اینترنتی درج گردیده است.

 


 

 

 

گیاهان دارویی و کاهش قند خون

29 شهریور 1395

  واحد تحقیق دومین همایش بین المللی صنایع غذایی ایران  به بررسی یکی از محورهای همایش با عنوان گیاهان دارویی و ادویه ای و صنایع وابسته  میپردازد:  

ابتلا به دیابت به دلیل بروز اختلال در متابولیسم یا سوخت‌وساز بدن صورت می‌گیرد. بدنی که با کاهش میزان انسولین روبه‌رو باشد یا انسولین موجود در خون قادر به انجام وظایف خود نباشد با مشکلاتی مواجه می‌شود که یکی از آنها افزایش میزان قند خون است، زيرا انسولین ترشح شده توسط سلول‌های بتا در پانکراس وظیفه مهم کنترل و کاهش میزان قند خون را برعهده دارد. با بروز این مشکل فرد مبتلا به دیابت می‌شود. برای درمان این بیماری متناسب با دیدگاه بیمار داروهای شیمیایی و گیاهی مختلفی وجود دارد که می‌تواند به کنترل بیماری و پیشگیری از پیشرفت بیماری در مبتلایان به دیابت کمک کند. در این تحقیق برخی از گیاهان دارویی موثر برای کنترل دیابت و کاهش میزان قندخون را با هم مرور می‌کنیم؛ گیاهانی که هرگز نباید بدون نظارت و مشورت با متخصص طب سنتی و پزشک خود سراغ آنها بروید یا آنها را بدون مشاوره جایگزین داروهای ضددیابت یا انسولین کنید. 

پنج  گیاه دارویی برای کاهش کنترل قند خون

قند خون بالا در بدن سبب دیابت می‌شود. سطح قند خون هنگامی افزایش می‌یابد که غدد فوق کلیوی نمی‌توانند به اندازه‌ی کافی انسولین تولید کنند. انسولین در تبدیل شکر به انرژی کمک می‌کند.

سطح قند خون نرمال باید بین 70 تا 100 میلی‌گرم باشد. اگر بالاتر از این حد باشد باید برای تشخیص مرحله‌ی پیش دیابت یا دیابت به پزشک مراجعه کنید.

گیاهان که در زیر به آنها اشاره می‌کنیم به کنترل قند خون کمک می‌کنند، علاوه بر این اگر قند خون بالا باشد آن را پایین آورده و به درمان دیابت نیز کمک می‌کنند. البته پیش از استفاده از این گیاهان با پزشک‌تان مشورت کنید:

  1. شنبلیله : این گیاه در مناطق وسیعی از هند، مصر و  خاورمیانه (از جمله ایران) می‌روید. این گیاه مصارف آشپزی فراوانی نیز دارد. شنبلیله حاوی آلکولوئید تری‌گونلین و کولین است. تخم شنبلیله حاوی یک نوع آمینو اسید به نام هیدروکسی‌ایزولوسین4 است. این مواد باعث ترشح انسولین می‌شوند و به پایین آمدن قند خون کمک می‌کنند. استفاده روزانه 3 تا 5 گرم پودر شنبلیله همراه با آب گرم در کاهش قندخون بسیار مؤثر است.
  2. کاسنی : گیاهی همیشگی است و ریشه‌ی آن برای کاهش قندخون بسیار ارزشمند است. این گیاه حاوی فلانوئید، اینولین، انواع ویتامین و مواد معدنی است. اینولین تصفیه کننده خون است و به کاهش کلسترول خون نیز کمک می‌کند.

ریشه کاسنی را خشک کنید، پودر کنید و سپس مانند قهوه دم کنید و بنوشید. پودر کاسنی را می‌توان با قهوه مخلوط کرد تا میزان کافئین قهوه پایین بیاید.

  1. دارچین : پوست یک درخت است. دارچین حاوی پروتئین، فیبر، کربوهیدرات، کلسیم، سدیم، آهن، پتاسیم، ایبروفلاوین ، ویتامین C و A است. علاوه بر کاهش قند خون به کاهش کلسترول نیز کمک می‌کند و در درمان دیابت و چاقی نیز مفید است. 3 گرم پودر دارچین را در یک لیوان آب حل و دو بار در روز بنوشید تا قندخون تان پایین بیاید.
  2. انگور فرنگی (آلما) : بهترین گیاه برای پایین آوردن قند خون است. این گیاه به تنظیم عملکرد غدد فوق کلیوی کمک می‌کند و ترشح انسولین را بهبود می‌بخشد. آلما به شکل‌های مختلف استفاده می‌شود، می‌توانید به صورت تازه میل کنید یا آب آن را بگیرید. یا از خشک شده آن استفاده کنید به این صورت که یک قاشق چایخوری از پودر آلما را با غذایتان میل کنید.
  3. برگ گندم تازه رُسته : شامل موادغذایی مفید از جمله انواع ویتامین‌ها، مواد معدنی، کلسیم، آهن، منیزیوم، آمینو اسیدها و سلنیوم است. برگ گندم تازه رسته، یکی از بهترین درمان‌های دیابت ، کلسترول بالا و چاقی است. علاوه بر این سیستم ایمنی را تقویت می‌کند. می‌توانید آب آن را بگیرید و میل کنید. البته مقدار آن نباید از 15 گرم در روز بیشتر شود.

    دومین همایش بین المللی صنایع غذایی ایران با محوریت  :روش های نوین فرآوری در صنایع غذایی .روش های نوین پایش کیفیت .ایمنی مواد غذایی .فرآورده های غذایی ارگانیک .ریزپوشانی(میکرو کپسولاسیون) در صنایع غذایی بهره وری مصرف انرژی در صنایع غذایی.طراحی مواد غذایی برای بیماران ، نوزادان و افراد مسن  .طراحی مواد غذایی خاص برای ماموریت های ویژه فضایی و نظامی.سایر پژوهش های نوین درعرصه علوم و صنایع غذایی.بسته بندی های نوین، ماشین آلات و تجهیزات جدید در صنایع غذایی در تهران برگزار میگردد

     برچسب: صنایع غذایی ، فرآوری ، پایش کیفیت ، مواد غذایی ، فرآورده های غذایی ، ریزپوشانی ، میکرو کپسولاسیون ، فرآیندهای غشایی ، نانو فناوری ، زیست فناوری ، بسته بندی ، تضمین کیفیت ، پسماندهای کشاورزی ، ارزش غذایی ، بهینه سازی مصرف انرژی ، نگه داری مواد غذایی ، نانو تکنولوژی ، نانوبیوتکنولوژی ، میکروبیولوژی ، بیوتکنولوژی ، پری بیوتیک ، پروبیوتیک ، افزودنی های غذایی ، بهداشت  ، کنترل کیفیت  همایش بین المللی صنایع غذایی ، همایش ملی صنایع غذایی ، کنفرانس بین المللی صنایع غذایی ، کنفرانس ملی صنایع غذایی ، همایش بین المللی صنایع غذایی ایران، نخستین همایش بین المللی صنایع غذایی ایران، کنفرانس بین المللی صنایع غذایی ایران، چاپ مقالات ISI و ISC دریافت مقاله صنایع غذایی ، اکسپت مقاله صنایع غذایی ، اکسپت مقالات صنایع غذایی ، نمایه شدن مقاله صنایع غذایی ، نمایه شدن مقالات صنایع غذایی ، ارسال گوهی نامه ، دریافت گواهی پیش از موعد ، هیات علمی ، نگارش مقاله صنایع غذایی ، راهنمای نگارش مقاله صنایع غذایی ، فراخوان مقاله صنایع غذایی ، ثبت نام ، تدوین مقاله صنایع غذایی ، گواهی پذیرش مقاله صنایع غذایی ، گواه پذیرش مقالات صنایع غذایی ، اساتید ، پژوهشگران ،درباره مقاله  صنایع غذایی،نشریات معتبر ، نشریات ISIو ISC ، چاپ فوری مقاله صنایع غذایی ، راهنمای چاپ مقالات در ژورنال های معتبر

     


202
مطالب مرتبط


لطفا با تكميل فرم ، نظرات ، پيشنهادات و انتقادات خود را در مورد مطلب منتشر شده با ما در ميان بگذاريد.
پيام شما پس از تاييد توسط مدير سايت ، منتشر خواهد شد.
 

 
Captcha


 
پوستر

 

 

حمایت معنوی






تماس با دبیرخانه

021-33699094

021-36621319

 

02189786524

conf.ntpco[at]gmail.com

معرفی مجلات


مرکز همایش های بین المللی توسعه ایران