سومین همایش بین المللی صنایع غذایی ایران




عضویت در خبرنامه همایش های صنایع غذایی

 


 

 

 

ماده نگهدارنده طبیعی برای تازه نگه‌داشتن طولانی‌مدت مواد غذایی

18 شهریور 1395

ماده نگهدارنده طبیعی برای تازه نگه‌داشتن طولانی‌مدت مواد غذایی

به گزارش واحد تحقیق دومین همایش بین المللی صنایع غذایی ایران دانشمندان موفق به شناسایی یک ماده طبیعی نگهدارنده شده‌اند که می‌تواند زمان سالم ماندن مواد غذایی را طولانی‌تر کند.

 

آنها توانسته‌اند ماده‌ای را شناسایی کنند که باکتری موثر در تجزیه گوشت، ماهی، تخم‌مرغ و محصولات لبنی را از بین می‌برد

 

این ماده نگهدارنده که بیسین نام دارد می‌تواند عمر ماده غذایی را برای چندین سال افزایش داده و حتی برای سالادها و نوشیدنی‌ها نیز کاربرد دارد.

 

این اکتشاف می‌تواند شیوه خرید انسان را تغییر داده و صدها میلیون تن ضایعات غذایی در جهان را کاهش دهد.

 

بیسین که به طور طبیعی در برخی باکتریهای بی‌زیان ایجاد می‌شود از رشد باکتری‌های کشنده از جمله ای‌کولای، سالمونلا و لیستریا جلوگیری می‌کند.

 

این ماده همچنین می‌تواند عمر بسیاری از مواد غذایی روزانه انسان مانند غذاهای دریایی، پنیر و غذاهای کنسروی را که از قواعد مصرفی روزانه خاصی برخوردارند، افزایش دهد.

 

در برخی موارد این غذاها می‌توانند تا سال‌ها دوام داشته و حتی احتیاجی به نگهداری از آنها در یخچال نیست.

 

دانشمندان مخترع این ماده در حال گفت‌وگو با برخی تولیدکنندگان محصولات غذایی هستند.

 

انتظار می‌رود اولین محصول حاوی بیسین در سه سال آینده وارد بازار شود.

 

دکتر دان او سولسوان، میکروب‌شناس ایرلندی به طور تصادفی در زمان آزمایش یک کاشت باکتریایی موجود در روده انسان توانست این ماده را شناسایی کند.

 

بیسین اما نمی‌تواند میوه‌ها و سبزیجات را از فساد نجات دهد چرا که شیوه تجزیه شدن آنها متفاوت است.

 

امروزه غذاهای سریع و انواع ساندویچ به رژیم غذایی بسیاری از انسانها اضافه شده که خطر مسمویت غذایی را نیز افرایش داده است. از جمله عاملان عمده مسمومیتها می‌توان به باکتری سالمونلا اشاره کرد که نقش مهمی در مسمویتهای غذایی دارد.

 

بیسین از لحاظ شیمیایی به نیسین ارتباط دارد که در حال حاضر برای استریل و نگهداشتن پنیر فرآوری شده برای دهه‌ها استفاده می‌شود؛ از این رو احتیاجی به آزمایش‌های دارویی ندارد.

دومین همایش بین المللی صنایع غذایی ایران با محوریت  :روش های نوین فرآوری در صنایع غذایی .روش های نوین پایش کیفیت .ایمنی مواد غذایی .فرآورده های غذایی ارگانیک .ریزپوشانی(میکرو کپسولاسیون) در صنایع غذایی بهره وری مصرف انرژی در صنایع غذایی.طراحی مواد غذایی برای بیماران ، نوزادان و افراد مسن  .طراحی مواد غذایی خاص برای ماموریت های ویژه فضایی و نظامی.سایر پژوهش های نوین درعرصه علوم و صنایع غذایی.بسته بندی های نوین، ماشین آلات و تجهیزات جدید در صنایع غذایی در تهران برگزار میگردد

 برچسب: صنایع غذایی ، فرآوری ، پایش کیفیت ، مواد غذایی ، فرآورده های غذایی ، ریزپوشانی ، میکرو کپسولاسیون ، فرآیندهای غشایی ، نانو فناوری ، زیست فناوری ، بسته بندی ، تضمین کیفیت ، پسماندهای کشاورزی ، ارزش غذایی ، بهینه سازی مصرف انرژی ، نگه داری مواد غذایی ، نانو تکنولوژی ، نانوبیوتکنولوژی ، میکروبیولوژی ، بیوتکنولوژی ، پری بیوتیک ، پروبیوتیک ، افزودنی های غذایی ، بهداشت  ، کنترل کیفیت  ، الگوی مصرف  ، مصرف ، بهره وری مصرف انرژی ، سلامت غذا ،  مواد نگهدارنده ، ضایعات مواد غذایی ، آلودگی های میکروبی ، غذاهاي آماده ، آلودگي  ، مکمل ‌های غذایی ، رژیم ، مکمل های رژیمی ، فرمولاسیون ، صادرات مواد غذایی ، واردات مواد غذایی ، لجستیک مواد غذایی ، امنیت غذایی ، بهداشت محیط ، توزیع  مواد غذایی ، مصرف مواد غذایی ، تولید مواد غذایی ، ايمني مواد غذايي ، ارگانيك ، سازمان غذا و دارو ، همایش صنایع غذایی ، کنفرانس صنایع غذایی ، کنگره صنایع غذایی ، همایش بین المللی صنایع غذایی ، همایش ملی صنایع غذایی ، کنفرانس بین المللی صنایع غذایی ، کنفرانس ملی صنایع غذایی ، همایش بین المللی صنایع غذایی ایران، نخستین همایش بین المللی صنایع غذایی ایران، کنفرانس بین المللی صنایع غذایی ایران، چاپ مقالات ISI و ISC دریافت مقاله صنایع غذایی ، اکسپت مقاله صنایع غذایی ، اکسپت مقالات صنایع غذایی ، نمایه شدن مقاله صنایع غذایی ، نمایه شدن مقالات صنایع غذایی ، ارسال گوهی نامه ، دریافت گواهی پیش از موعد ، هیات علمی ، نگارش مقاله صنایع غذایی ، راهنمای نگارش مقاله صنایع غذایی ، فراخوان مقاله صنایع غذایی ، ثبت نام ، تدوین مقاله صنایع غذایی ، گواهی پذیرش مقاله صنایع غذایی ، گواه پذیرش مقالات صنایع غذایی ، اساتید ، پژوهشگران ،درباره مقاله  صنایع غذایی،نشریات معتبر ، نشریات ISIو ISC ، چاپ فوری مقاله صنایع غذایی ، راهنمای چاپ مقالات در ژورنال های معتبر

 


533
مطالب مرتبط


لطفا با تكميل فرم ، نظرات ، پيشنهادات و انتقادات خود را در مورد مطلب منتشر شده با ما در ميان بگذاريد.
پيام شما پس از تاييد توسط مدير سايت ، منتشر خواهد شد.
 

 
Captcha


 

 

 

پوستر
حمایت معنوی






تماس با دبیرخانه

021-33699094

021-36621319

 

02189786524

conf.ntpco[at]gmail.com

معرفی مجلات






مرکز همایش های بین المللی توسعه ایران