عضویت در خبرنامه همایش های صنایع غذایی

اطلاع رسانی وبسایت خبری صنایع غذایی ایران

 همایش بین المللی صنایع غذایی ایران در اولین وبسایت خبری صنایع غذایی ایران اطلاع رسانی گردید.متن فراخوان مقالات و پوستر همایش در پایگاه اینترنتی درج گردیده است.

 


 

 

 

میکروانکپسولاسیون

13 شهریور 1395

میکروانکپسولاسیون این تکنولوژی در صنایع مختلف از جمله دارویی وغذایی کاربرد دارد. در صنایع غذایی از این فر آیند برای حفظ مواد حساس در برابر اسیب های فیزیکی و شیمیایی استفاده می شود.


به گزارش واحد تحقیق دومین همایش بین المللی صنایع غذایی ایران میکرو انکپسولاسیون فنی است که در انواع فرآیندهای صنایع غذایی برای محافظت از تر کیبات حساس یا حفظ عطر و طعمی که ممکن است در طول فرآوری یا نگهداری از بین بروند ,استفاده می شود.

میکروانکپسولاسیون یک فرایند مهم صنعتی برای پوشش فیزیکی مایعات، جامدات یا گازها با یک لایه نازک محافظ به منظور جلوگیری از فقدان آنها به وسیله فراریت و محافظت از آنها در برابر فسادهای شیمیایی می باشد

این تکنولوژی در صنایع مختلف از جمله دارویی وغذایی کاربرد دارد. در صنایع غذایی از این فر آیند برای حفظ مواد حساس در برابر اسیب های فیزیکی و شیمیایی استفاده می شود.

از اهداف استفاده از این فرآیند می توان به بهبود خواص بهره وری و شارش پذیری ,سهولت در تلفیق با سایر مواد و افزایش مدت ماندگاری اشاره کرد.

میکرو انکپسولاسیون به روش های متعددی مثل خشک کردن و سرد کردن پاششی ,خشک کردن انجمادی و پوشش بستر سیال صورت می گیرد که پر کاربردترین آنها در صنایع غذایی خشک کردن پاششی می باشد.

عامل میکروانکپسولاسیون باید دارای خواص امولسیفایری و تشکیل فیلم بوده وبا ماده هسته ای هیچ گونه واکنشی نداشته باشد؛ به علاوه باید از نظر اقتصادی مقرون به صرفه باشد به راحتی خشک شده و هنگام آبگیری ماده هسته ای را آزاد سازد.

میکرو انکپسولاسیون احاطه ریز ذرات جامد ,قطرات کوچک مایع یا گازها در یک پوشش است.میکرو کپسولها کوچک(mµ1-1000 )هستند و می توانند اشکال بسیار زیادی داشته باشند.

روشهاي ميكرو انكپسولاسيون

تكنولوژي هاي بسيار زياد موجود براي ميكروانكپسولاسيون مي توانند به دو گروه تقسيم شوند:

1-استفاده از يك مايع به عنوان بستر سوسپانسيون مثل كواسرواسيون و كوكريستاليزاسيون

2-استفاده از يك گاز به عنوان بستر سوسپانسيون كه يك فاز مايع به داخل آن پاشيده مي شود.مثل خشك كردن پاششي ،سرد كردن پاششي ،پوشش بستر سيال و كواكستروژن .

مفاهیم کلی

هسته

هسته به معناي هر تركيب يا ماده فعال مي باشد كه در ميكرو انكپسولاسيون توسط ديواره احاطه مي شود مانند چربي ها، مواد معطر و تركيبات مغذي.

دیواره

ديواره به معناي ساختار تشكيل شده بوسيله عامل ميكرو انكپسولاسيون در اطراف ذرات يك تركيب فعال هسته اي مي باشد.ديواره هسته را در برابر فساد اكسايشي رطوبت ،نور و اثر ساير تركيبات يا فاكتور ها حفظ كرده و فقدان مواد هسته اي فرار را محدود ساخته و آنها تحت شرايط مطلوب آزاد مي سازد.

كارايي ميكرو انكپسولاسيون(MEE)

به معناي نسبتي از تركيب فعال هسته اي مي باشد كه تحت شرايط آزمايشگاهي در دسترس حلال استخراج كننده(پتروليوم اتر) نيست.

افزودنیها

افزودنيهاي سيستم ديواره مثل امولسيفاير،آنتي اكسيدان،پلاستيسايزر،پركننده ها يا هر افزودني ‌{ديگري}كه به سيستم ديواره اضافه مي شود تا ويژگي هاي مطلوب ديواره را حاصل نمايد

افزودنيهاي سيستم هسته اي به معناي تركيباتي مثل امولسيفايرها، آنتي اكسيدانها، عوامل كمك به ايجاد پراكنش و هرافزودني[ديگري] مي باشد كه به سيستم هسته افزوده مي شود تا پراكنش هسته را در سيستم ديواره ممكن سازد.

كاربردها و اهداف ميكرو انكپسولاسيون

كاربرد هاي مهم ميكرو انكپسولاسيون در صنايع غذايي شامل ميكروانكپسولاسيون مواد فعال مثل چربي ها، روغنها،مولكولهاي فرار،مواد معطر ،ويتامينها ،باكتريها،آنزيم ها و مواد معدني مي باشند.

اين فر آيند را به دلايل مختلف مورد استفاده قرار مي دهند كه عبارتند از :

1-انكپسولاسيون مي تواند ماده هسته اي را در برابر تنزل كيفيت از طريق كاهش واكنش آن با محيط اطرافش (حرارت ،رطوبت ،هوا و نور) محافظت كند.

2-تبخير يا نرخ انتقال ماده هسته اي به محيط بيرون كاهش مي يابد يا به تاخير مي افتد.

3-ويژگيهاي فيزيكي ماده اصلي مي تواند اصلاح شود و راحت تر مورد بهره وري قرار بگيرد.

4-طعم ماده هسته اي مي تواند حفظ شود.

5-وقتي مقادير كمي از ماده هسته اي مورد نياز است ،اين ماده مي تواند رقيق شود.

6-اين تكنيك مي تواند براي جداسازي اجزاي يك مخلوط استفاده شود كه در غير اين صورت با همديگر واكنش مي دهند .

7-از كلوخه اي شدن مواد هسته اي جلوگيري مي كند.

انتخاب عامل ميكرو انكپسولاسيون

يكي از مشكلات اصلي انكپسولاسيون تركيبات غذايي ،تنوع نسبتا محدود عوامل ميكرو انكپسولاسيون در دسترس است كه مجاز به استفاده در صنايع غذايي مي باشد.

انتخاب عامل ميكروانكپسولاسيون براي هر عمل مهم است.هر عامل انكپسولاسيون داراي خواص امولسيفايري و تشكيل فيلم مي باشد كه قابليت آن را براي كاربرد به عنوان يك عامل انكپسولاسيون تحت تاثير قرار مي دهد.به علاوه، يك عامل ميكرو انكپسولاسيون قابل قبول بايد ايمن و بي خطر يراي سلامت مشتري بوده و عاري از هر گونه عطر و مزه باشد؛ زيرا عاملي كه داراي طعم قوي يا متمايز باشد،طعم طبيعي ماده ميكرو انكپسوله را تغيير مي دهد اين عامل بايد قادر به محافظت از هسته در برابر عواملي مانند ،اكسيژن،رطوبت ،نور و ساير تركيباتي باشد كه ممكن است باعث فساد آنها شود. باید قابل حل در حلال های رایج در صنایع غذایی مثل آب و اتانول باشد. .نباید با مواد هسته ای در طی فناوری نگهداری طولانی مدت واکنش دهد و از تبخير مولكولهاي فرار جلوگيري كرده يا آن را محدود كند. ب علاوه اين عامل بايد مواد مايع را به شكل پودرهاي خشك تبديل كند و بايد خواص كاربردي ويژه اي داشته باشد.براي ميكرو انكپسولاسيون از طريق خشك كردن پاششي اين خواص شامل خواص امولسيفيكاسيون ،تشكيل فيلم و خشك شدن مناسب، پايداري زياد، قابليت آزاد سازي ماده هسته اي هنگام آبگيري و ويسكوزيته پايين محلول تغليظ شده آن مي باشند.

دومین همایش بین المللی صنایع غذایی ایران با محوریت  :روش های نوین فرآوری در صنایع غذایی .روش های نوین پایش کیفیت .ایمنی مواد غذایی .فرآورده های غذایی ارگانیک .ریزپوشانی(میکرو کپسولاسیون) در صنایع غذایی بهره وری مصرف انرژی در صنایع غذایی.طراحی مواد غذایی برای بیماران ، نوزادان و افراد مسن  .طراحی مواد غذایی خاص برای ماموریت های ویژه فضایی و نظامی.سایر پژوهش های نوین درعرصه علوم و صنایع غذایی.بسته بندی های نوین، ماشین آلات و تجهیزات جدید در صنایع غذایی در تهران برگزار میگردد

 

 برچسب: صنایع غذایی ، فرآوری ، پایش کیفیت ، مواد غذایی ، فرآورده های غذایی ، ریزپوشانی ، میکرو کپسولاسیون ، فرآیندهای غشایی ، نانو فناوری ، زیست فناوری ، بسته بندی ، تضمین کیفیت ، پسماندهای کشاورزی ، ارزش غذایی ، بهینه سازی مصرف انرژی ، نگه داری مواد غذایی ، نانو تکنولوژی ، نانوبیوتکنولوژی ، میکروبیولوژی ، بیوتکنولوژی ، پری بیوتیک ، پروبیوتیک ، افزودنی های غذایی ، بهداشت  ، کنترل کیفیت  ، الگوی مصرف  ، مصرف ، بهره وری مصرف انرژی ، سلامت غذا ،  مواد نگهدارنده ، ضایعات مواد غذایی ، آلودگی های میکروبی ، غذاهاي آماده ، آلودگي  ، مکمل ‌های غذایی ، رژیم ، مکمل های رژیمی ، فرمولاسیون ، صادرات مواد غذایی ، واردات مواد غذایی ، لجستیک مواد غذایی ، امنیت غذایی ، بهداشت محیط ، توزیع  مواد غذایی ، مصرف مواد غذایی ، تولید مواد غذایی ، ايمني مواد غذايي ، ارگانيك ، سازمان غذا و دارو ، همایش صنایع غذایی ، کنفرانس صنایع غذایی ، کنگره صنایع غذایی ، همایش بین المللی صنایع غذایی ، همایش ملی صنایع غذایی ، کنفرانس بین المللی صنایع غذایی ، کنفرانس ملی صنایع غذایی ، همایش بین المللی صنایع غذایی ایران، نخستین همایش بین المللی صنایع غذایی ایران، کنفرانس بین المللی صنایع غذایی ایران، چاپ مقالات ISI و ISC دریافت مقاله صنایع غذایی ، اکسپت مقاله صنایع غذایی ، اکسپت مقالات صنایع غذایی ، نمایه شدن مقاله صنایع غذایی ، نمایه شدن مقالات صنایع غذایی ، ارسال گوهی نامه ، دریافت گواهی پیش از موعد ، هیات علمی ، نگارش مقاله صنایع غذایی ، راهنمای نگارش مقاله صنایع غذایی ، فراخوان مقاله صنایع غذایی ، ثبت نام ، تدوین مقاله صنایع غذایی ، گواهی پذیرش مقاله صنایع غذایی ، گواه پذیرش مقالات صنایع غذایی ، اساتید ، پژوهشگران ،درباره مقاله  صنایع غذایی،نشریات معتبر ، نشریات ISIو ISC ، چاپ فوری مقاله صنایع غذایی ، راهنمای چاپ مقالات در ژورنال های معتبر


352
مطالب مرتبط


لطفا با تكميل فرم ، نظرات ، پيشنهادات و انتقادات خود را در مورد مطلب منتشر شده با ما در ميان بگذاريد.
پيام شما پس از تاييد توسط مدير سايت ، منتشر خواهد شد.
 

 
Captcha


 
پوستر

 

 

حمایت معنوی






تماس با دبیرخانه

021-33699094

021-36621319

 

02189786524

conf.ntpco[at]gmail.com

معرفی مجلات


مرکز همایش های بین المللی توسعه ایران