عضویت در خبرنامه همایش های صنایع غذایی

اطلاع رسانی وبسایت خبری صنایع غذایی ایران

 همایش بین المللی صنایع غذایی ایران در اولین وبسایت خبری صنایع غذایی ایران اطلاع رسانی گردید.متن فراخوان مقالات و پوستر همایش در پایگاه اینترنتی درج گردیده است.

 


 

 

 

ایمنی مواد غذایی نیازمند مسئولیت‌پذیری از مزرعه تا سفره/ مواد غذایی ناسالم باعث مرگ و میر سالانه 2 میلیون نفر در جهان می شود

9 شهریور 1395

واحد خبر دومین همایش بین المللی صنایع غذایی ایران به نقل ازمعاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایلام اعلام کرد:

  ایمنی مواد غذایی نیازمند مسئولیت‌پذیری از مزرعه تا سفره/ مواد غذایی ناسالم باعث مرگ و میر سالانه 2 میلیون نفر در جهان می شود

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: ایمنی مواد غذایی به‌عنوان موضوعی حساس نیاز به مشارکت بین بخشی و همکاری ارگان‌ها و سازمان‌های مرتبط است.

به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی (وب دا)؛ دکتر نصرت‌اله نقدی اظهار کرد: وزارت بهداشت با سازمان جهانی بهداشت در جهت دسترسی عادلانه به خدمات سلامت شعار «ایمنی غذا، از مزرعه تا سفره» را با کمک مسئولان دولتی، کشاورزان، تولیدکنندگان، توزیع‌کنندگان، کارشناسان حوزه بهداشت و سلامت و همچنین مصرف‌کنندگان برگزیده‌ است که چنین شعاری با توجه به نیازهای تغذیه‌ای و افزایش تولید مواد غذایی می‌تواند باعث ارتقای سطح آگاهی مصرف‌کننده شود.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ایلام ادامه داد: بر اساس اطلاعیه سازمان جهانی بهداشت مواد غذایی ناسالم باعث مرگ‌ومیر 2 میلیون نفر در سال می‌شود که بیشتر این افراد را کودکان تشکیل می‌دهند حال اینکه مواد غذایی آلوده به عوامل میکروبی، شیمیایی و یا فیزیکی باعث بروز بیش از 200 نوع بیماری می‌شود که از اسهال تا برخی سرطان‌ها از همین طریق به وجود می‌آید.

دکتر نقدی تصریح کرد: تهدیدات جدیدی نیز امنیت مواد غذایی را به‌واسطه تغییر در شیوه تولید، توزیع و مصرف مواد غذایی، تغییرات زیست‌محیطی، ظهور عوامل بیماری‌زای جدید و مقاومت ضد میکروبی با خطر مواجه کرده است.

وی بابیان اینکه سفر و تجارت احتمال شیوع آلودگی‌ها را افزایش می‌دهد، افزود: عرضه مواد غذایی در سطح جهانی لزوم توجه بیش‌ از پیش به سیستم ایمنی مواد غذایی در میان کشورها را مطرح می‌نماید و به همین جهت نیز در جهت بهبود ایمنی مواد غذایی از مزرعه تا سفره به ‌صورت همیشگی و همه‌جا از سوی سازمان جهانی بهداشت برای سال 2015 انتخاب شده است.

نقدی با تأکید بر اینکه ایمنی غذایی یک مسئولیت مشترک بین کشاورزان، تولیدکنندگان، فروشندگان و مصرف‌کنندگان است، در مورد داشتن غذای سالم و ایمن خاطرنشان کرد: برای داشتن مواد غذایی سالم ابتدا با رعایت نکات بهداشتی آن‌ها را رعایت کنیم و علاوه بر آن با جدا کردن مواد غذایی خام از پخته، پختن کامل مواد غذایی، طبخ غذا با درجه حرارت مناسب و استفاده از آب و مواد غذایی سالم در این راه کوشا بود.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایلام هدف از برنامه‌های هفته سلامت را جلب مشارکت مردمی و همکاری‌های بین‌بخشی دستگاه‌های مرتبط با سلامت مردم و فرهنگ‌سازی و اطلاع‌رسانی در زمینهٔ ارتقای سلامت عنوان کرد.

وی در ادامه سخنان خود گفت: بحث ایمنی مواد غذایی به‌عنوان موضوعی حساس نیاز به مشارکت بین بخشی و همکاری ارگان‌ها و سازمان‌هایی مانند جهاد کشاورزی، صنعت، معدن و تجارت، دامپزشکی، استاندارد و تحقیقات صنعتی و مسئولان استانی است چراکه بسیاری از دغدغه‌های مردم در رابطه با سلامت مواد غذایی ناشی از ترویج تفکر ناموجه است که همین موضوع می‌تواند تأثیر نامطلوبی بر تغذیه شهروندان داشته باشد، هرچند نظارت‌بر تولید مواد غذایی توسط کارشناسان به‌طور مستمر و دقیق انجام می‌پذیرد.

دکتر نقدی تأکید کرد: سازمان غذا و داروی کشور برنامه‌ تحول غذایی را در دست اقدام دارد و همین امر نیز منجر به برنامه‌ریزی مدون و کارآمد در جهت ارتقای شاخص‌های سلامت در سطح جامعه شده است که در این راستا معاونت غذا و داروی استان با تلاش بیش ‌از پیش در سال 94 با تشدید نظارت بر کارخانه‌های تولید مواد غذایی و محصولات سلامت‌ محور و آموزش تولیدکنندگان و مسئولان فنی واحدهای تولیدی تحت نظارت سعی در ارتقاء ایمنی مواد غذایی دارد.

به اطلاع میرساند دومین همایش بین المللی صنایع غذایی ایران با اهداف: جلب مشاركت هر چه بيشتر مراكز آموزشي، تحقيقاتي، سازمان­هاي اجرايي و صنعت در توسعه علوم و صنايع غذايي.افزايش اهميت صنايع غذايي به لحاظ اشتغال زايي و افزايش مشاركت مستقيم يا غير مستقيم آن در توليد درآمد ملي. تغيير تركيب صادرات جهاني از مواد اوليه به محصولات ساخته شده با ارزش افزوده بالاتر .رويارويي كشورهاي درحال توسعه با منابع محدود و لزوم برنامه ريزي جهت استفاده بهينه از آن ها در تهران برگزار میگردد.

برچسب ها: زیست فناوری ، بسته بندی ، تضمین کیفیت ، پسماندهای کشاورزی ، ارزش غذایی ، افزودنی های مصنوعی ، بهینه سازی مصرف انرژی ، نگه داری مواد غذایی ، نانو تکنولوژی ، نانوبیوتکنولوژی ، میکروبیولوژی ، بیوتکنولوژی ، پری بیوتیک ، پروبیوتیک ، افزودنی های غذایی ، بهداشت  ، کنترل کیفیت  ، الگوی مصرف  ، مصرف ، بهره وری مصرف انرژی ، سلامت غذا ، گیاهان دارویی ، ادویه ، میکروب ، میکروبهای مفید ، میکروبهای مضر ، غذا ، سم ، مواد نگهدارنده  طبیعی ، افزودنی ها ، مواد نگهدارنده مصنوعی ، چاپ مقالات ISI و ISC دریافت مقاله ، اکسپت مقاله ، اکسپت مقالات ، نمایه شدن مقاله ، نمایه شدن مقالات ، ارسال گوهی نامه ، دریافت گواهی پیش از موعد ، هیات علمی ، نگارش مقاله، راهنمای نگارش مقاله ، فراخوان مقاله ، ثبت نام ، تدوین مقاله، گواهی پذیرش مقاله ، گواه پذیرش مقالات ، اساتید ، پژوهشگران ،درباره مقاله ،نشریات معتبر ، نشریات ISIو ISC ، چاپ فوری مقاله ، راهنمای چاپ مقالات در ژورنال های معتبر ، نخستین کنگره بین المللی ، نخستین کنفرانس بین المللی ،نخستین همایش بین المللی


273
مطالب مرتبط


لطفا با تكميل فرم ، نظرات ، پيشنهادات و انتقادات خود را در مورد مطلب منتشر شده با ما در ميان بگذاريد.
پيام شما پس از تاييد توسط مدير سايت ، منتشر خواهد شد.
 

 
Captcha


 
پوستر

 

 

حمایت معنوی






تماس با دبیرخانه

021-33699094

021-36621319

 

02189786524

conf.ntpco[at]gmail.com

معرفی مجلات


مرکز همایش های بین المللی توسعه ایران