عضویت در خبرنامه همایش های صنایع غذایی

اطلاع رسانی وبسایت خبری صنایع غذایی ایران

 همایش بین المللی صنایع غذایی ایران در اولین وبسایت خبری صنایع غذایی ایران اطلاع رسانی گردید.متن فراخوان مقالات و پوستر همایش در پایگاه اینترنتی درج گردیده است.

 


 

 

 

کاهش قیمت برنج در فصل برداشت

6 شهریور 1395

کاهش قیمت برنج در فصل برداشت

به گزارش واحد خبر دومین همایش بین المللی صنایع غذایی ایران در آستانه فصل برداشت و رسیدن برنج نو به بازار تا اواسط مهرماه هیچ نوسان قیمتی نخواهیم داشت.

قاسمعلی حسنی عضو اتحادیه مواد غذایی اظهار داشت: در حال حاضر هر کیلو برنج کهنه 8 تا 11 هزار تومان درب عمده فروشی‌ها به فروش میرسد.

وی افزود:برنج نو که  20 روز است به بازار آمده هر کیلو  8 هزار تومان در عمده فروشی با احتساب 12 درصد به فروش میرسد.

حسنی با اشاره به وضعیت قیمت گفت: همه ساله زمان برداشت محصول شاهد کاهش قیمت هستیم و هم اکنون نیز نرخ هر کیلو برنج در مقایسه با دو ماه گذشته 2 الی 3 هزار تومان کاهش یافته است.

آخرین قیمت بازار

بابا رمضانی بالی، رییس اتحادیه برنج فروشان شهرستان بابل،   در خصوص تغییرات قیمتی برنج طی روزهای گذشته گفت: به سبب اینکه به فصل برداشت نزدیک شده ایم و به لطف خدابرنج شالی کاران به عمل آمده  ، قیمت برنج روند کاهشی به خود گرفته است.

وی یادآور شد:هر ساله در این ایام با فزونی عرضه نسبت به تقاضا در بازار برنج شاهد کاهش قیمت برنج هستیم که البته این تغییرات اندک است.

رییس اتحادیه برنج فروشان شهرستان بابل تصریح کرد: آخرین قیمت برنجی که به تهران تحویل داده می شود برای برنج طارم(بوجار شده) به ازای هر کیلوگرم نُه هزار و 200 تومان قیمت گذاری می شود. همچنین نوع فجر با قیمت هشت هزار و 100 تومان، شیرودی با قیمت شش هزار و 700 تومان  و برنج ندا با قیمتی بالغ بر شش هزار و 400 تومان به فروش می رسند.

دلالان عامل افزایش قیمت بازار

غلامرضا فرمانی یکی از کارخانه داران شالی گنبد کاووس  اظهار داشت: در حال حاضر برنج طارم دم سیاه و هاشمی در بازه قیمتی بین نه هزار 500 تا 10 هزار تومان به صورت عمده معامله می شوند اما این برنج ها و سایر انواع آن که در قیمت های پایین تر عرضه می شوند به واسطه حضور دلالان در بازار برنج، در سطح شهر کیلوگرمی 11 هزار و 500 تومان نیز معامله می شوند.

وی در خصوص آخرین تحولات قیمت برنج در استان گلستان، اظهار داشت: قیمت برنج نسبت به ماه گذشته تا دو هزار تومان ارزان تر شده که علت آن نزدیک شدن به فصل برداشت است.منبع/ باشگاه خبرنگاران جوان

دومین همایش بین المللی صنایع غذایی ایران با محوریت :روش های نوین فرآوری در صنایع غذایی .روش های نوین پایش کیفیت .ایمنی مواد غذایی .فرآورده های غذایی ارگانیک .ریزپوشانی(میکرو کپسولاسیون) در صنایع غذایی .فرآیندهای غشایی در صنایع غذایی .نانو فناوری در صنایع غذایی.روش¬هاي ارزيابي ميزان آلودگي مواد اوليه .شيوه هاي محافظت مواد غذایی بسته بندي شده از آلودگي هاي نامتعارف و ....در تهران برگزار میگردد.

برچسب: صنایع غذایی ، فرآوری ، پایش کیفیت ، مواد غذایی ، فرآورده های غذایی ، ریزپوشانی ، میکرو کپسولاسیون ، فرآیندهای غشایی ، نانو فناوری ، زیست فناوری ، بسته بندی ، تضمین کیفیت ، پسماندهای کشاورزی ، ارزش غذایی ، افزودنی های مصنوعی ، بهینه سازی مصرف انرژی ، نگه داری مواد غذایی ، نانو تکنولوژی ، نانوبیوتکنولوژی ، میکروبیولوژی ، بیوتکنولوژی ، پری بیوتیک ، پروبیوتیک ، افزودنی های غذایی ، بهداشت  ، کنترل کیفیت  ، الگوی مصرف  ، مصرف ، بهره وری مصرف انرژی ، سلامت غذا ، گیاهان دارویی ، ادویه ، میکروب ، میکروبهای مفید ، میکروبهای مضر ، غذا ، سم ،


213
مطالب مرتبط


لطفا با تكميل فرم ، نظرات ، پيشنهادات و انتقادات خود را در مورد مطلب منتشر شده با ما در ميان بگذاريد.
پيام شما پس از تاييد توسط مدير سايت ، منتشر خواهد شد.
 

 
Captcha


 
پوستر

 

 

حمایت معنوی






تماس با دبیرخانه

021-33699094

021-36621319

 

02189786524

conf.ntpco[at]gmail.com

معرفی مجلات


مرکز همایش های بین المللی توسعه ایران