عضویت در خبرنامه همایش های صنایع غذایی

اطلاع رسانی وبسایت خبری صنایع غذایی ایران

 همایش بین المللی صنایع غذایی ایران در اولین وبسایت خبری صنایع غذایی ایران اطلاع رسانی گردید.متن فراخوان مقالات و پوستر همایش در پایگاه اینترنتی درج گردیده است.

 


 

 

 

قیمت مرغ را بین ۶۹۰۰ تا ۷۵۰۰ تومان مدیریت می‌کنیم

3 شهریور 1395

 

وزیر جهاد کشاورزی مطرح کرد

قیمت مرغ را بین ۶۹۰۰ تا ۷۵۰۰ تومان مدیریت می‌کنیم

به گزارش دومبن همایش بین المللی صنایع غذایی ایران وزیر جهاد کشاورزی گفت:گوشت مرغ باید در خرده فروشی ها از ۶ هزار و ۹۰۰ تا حداکثر ۷ هزار و ۵۰۰ تومان عرضه شود در غیر این صورت با ذخایر گوشت مرغ که اکنون حدود چند ده هزار تن می رسد قیمت ها را مدیریت می کنیم.

 محمود حجتی با اشاره به ظرفیت های بالقوه و بالفعل صنعت کشاورزی در کشور افزود: افزایش بهره وری آب از موضوعات بسیار مهم است که استفاده از روش های نوین آبیاری در این زمینه راهگشاست.

وی گفت: پارسال بیش از 35 هزار هکتار از اراضی گندم با استفاده از روش های نوین آبیاری از جمله روش قطره ای آبیاری شد که بهره وری آبیاری بیش از سه برابر افزایش یافت و محصولات هم یک و نیم تا 2 برابر شد.

حجتی با بیان اینکه کمتر از 8 درصد زمین های کشاورزی با روش های نوین آبیاری می شوند افزود: قانون به ما اختیار داده است تا 85 درصد هزینه آبیاری نوین را به صورت بلاعوض در حالت های عمومی یعنی حدود 8 تا 10 میلیون تومان برای هر هکتار پرداخت کنیم.

وی اضافه کرد: پارسال با محدویت های اعتباری رو به رو شدیم اما امسال با تسهیلات و امکاناتی که مجلس و دولت در اختیار ما قرار دادند امیدواریم بتوانیم آبیاری نوین را در 250 هزار هکتاری که مقرر و ابلاغ شده اجرا کنیم.

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه تولید گوشت مرغ افزایش داشت گفت: پارسال در مرغ انباشت ایجاد شد به گونه ای که قیمت مرغ زیر قیمت تمام شده بود.

حجتی افزود: گوشت مرغ باید در مراکز عرضه عمده کیلویی 6 هزار و 700 تومان تا 6 هزار و 800 تومان و در خرده فروشی ها از 6 هزار و 900 تا حداکثر 7 هزار و 500 تومان عرضه شود در غیر این صورت با ذخایر گوشت مرغ که اکنون حدود چند ده هزار تن می رسد قیمت ها را مدیریت می کنیم.

وی گفت: میانگین سرانه مصرف مرغ در کشور ما 27 کیلو گرم است که از میانگین مصرف جهانی بیشتر است اما میانگین مصرف سرانه گوشت قرمز در کشور ما در مقایسه با جهان کمتر است.

حجتی ادامه داد: سرانه مصرف ما در لبنیات حدود 100 لیتر است در حالی که میانگین مصرف جهانی 150 لیتر است.

وزیر جهاد کشاورزی گفت: البته تولید شیر در سال جاری نسبت به پارسال افزایش یافت اما بخش عمده ای از آن، صادر و بخشی از آن هم به شیر خشک تبدیل می شود.

وی با اشاره به اینکه در سال های 79 و80 وضعیت ناهنجاری در تنظیم بازار مرغ کشور داشتیم، افزود: باید هم از تولید کننده و هم از مصرف کننده حمایت کنیم.

حجتی با بیان اینکه در ذخیره کردن محصولات راهبردی تکلیف قانونی داریم، گفت: قبلاً در شرایط تحریم به ذخایر راهبردی بیشتری نیاز داشتیم اما اکنون با توجه به شرایط جدید، لازم است که سهم این ذخایر کاهش یابد.وی ادامه داد: پیشنهاد این موضوع را به دولت ارائه کردیم که در دست بررسی است.

وزیر جهاد کشاورزی ضمن عذرخواهی از مردم برای نوسانات بازار افزود: تلاش می کنیم نقاط ضعف خود را در تنطیم بازار برطرف کنی .منبع/ تسنیم

اضافه میشود دومین همایش بین المللی صنایع غذایی ایران با اهداف فراهم نمودن فضاي علمي مناسب براي ارائه و تبادل نظر در زمينه آخرين دستاوردهاي تحقيقاتي و كاربردي كشور در زمينه علوم و صنايع غذايي ,ارائه يافته هاي علمي در دانشگاه­ها و مراكز تحقيقاتي به شركت هاي فعال در زمينه توليد و عرضه مواد غذايي كشور با هدف به كارگيري براي افزايش كيفيت مواد غذايي و تامين غذاي سالم جامعه ,جمع بندي و ارائه يافته­هاي علمي و آخرين دستاوردهاي تحقيقاتي در دانشگاه­ها و مراكز تحقيقاتي به سياستگزاران كشور در جهت كمك به تصميم سازي در امر تامين مطلوب وپايدارغذاي جامعه میباشد.

برچسب: صنایع غذایی ، فرآوری ، پایش کیفیت ، مواد غذایی ، فرآورده های غذایی ، ریزپوشانی ، میکرو کپسولاسیون ، فرآیندهای غشایی ، نانو فناوری ، زیست فناوری ، بسته بندی ، تضمین کیفیت ، پسماندهای کشاورزی ، ارزش غذایی ، افزودنی های مصنوعی ، بهینه سازی مصرف انرژی ، نگه داری مواد غذایی ، نانو تکنولوژی ، نانوبیوتکنولوژی ، میکروبیولوژی ، بیوتکنولوژی ، پری بیوتیک ، پروبیوتیک ، افزودنی های غذایی ، بهداشت  ، کنترل کیفیت  ، الگوی مصرف  ، مصرف ، بهره وری مصرف انرژی ، سلامت غذا ، گیاهان دارویی ، ادویه ، میکروب ، میکروبهای مفید ، میکروبهای مضر ، غذا ، سم ، مواد نگهدارنده  طبیعی ، افزودنی ها ، مواد نگهدارنده مصنوعی ، محصولات غذایی ، مواد نگهدارنده ، ضایعات مواد غذایی ، آلودگی های میکروبی ، غذاهاي آماده ، آلودگي  ، مکمل ‌های غذایی ، رژیم ، مکمل های رژیمی ، فرمولاسیون ، صادرات مواد غذایی ، واردات مواد غذایی ، لجستیک مواد غذایی ، امنیت غذایی ، بهداشت محیط ، نظافت ، ضدعفونی ، گندزدایی ، فناوری ، خلاء  ، ازون  ، انجماد سریع ، اشعه ماوراء بنفش ، اشعه مادون قرمز ، توزیع  مواد غذایی ، مصرف مواد غذایی ، تولید مواد غذایی ، ايمني مواد غذايي ، ارگانيك ، سازمان غذا و دارو ، همایش صنایع غذایی ، کنفرانس صنایع غذایی ، کنگره صنایع غذایی ، همایش بین المللی صنایع غذایی ، همایش ملی صنایع غذایی ، کنفرانس بین المللی صنایع غذایی ، کنفرانس ملی صنایع غذایی ، همایش بین المللی صنایع غذایی ایران، نخستین همایش بین المللی صنایع غذایی ایران، کنفرانس بین المللی صنایع غذایی ایران، چاپ مقالات ISI و ISC دریافت مقاله ، اکسپت مقاله ، اکسپت مقالات ، نمایه شدن مقاله ، نمایه شدن مقالات


197
مطالب مرتبط


لطفا با تكميل فرم ، نظرات ، پيشنهادات و انتقادات خود را در مورد مطلب منتشر شده با ما در ميان بگذاريد.
پيام شما پس از تاييد توسط مدير سايت ، منتشر خواهد شد.
 

 
Captcha


 
پوستر

 

 

حمایت معنوی






تماس با دبیرخانه

021-33699094

021-36621319

 

02189786524

conf.ntpco[at]gmail.com

معرفی مجلات


مرکز همایش های بین المللی توسعه ایران