عضویت در خبرنامه همایش های صنایع غذایی

اطلاع رسانی وبسایت خبری صنایع غذایی ایران

 همایش بین المللی صنایع غذایی ایران در اولین وبسایت خبری صنایع غذایی ایران اطلاع رسانی گردید.متن فراخوان مقالات و پوستر همایش در پایگاه اینترنتی درج گردیده است.

 


 

 

 

نظارتی برفروش برنج درتهران نیست/ جنس بی‌کیفیت گران‌تر است!

2 شهریور 1395

طبق واحد پژوهش همایش بین المللی صنایع غذایی ایران: دبیرانجمن برنج ایران با بیان اینکه احتمال داشتن ناخالصی در برنج‌هایی که در تهران عرضه می‌شود زیاد است، گفت: عدم نظارت و کنترل باعث شده قیمت این برنج‌ها بسیار بیشتر از مراکز تولید باشد.

جمیل علیزاده شایق درباره آخرین وضعیت برداشت برنج در کشور اظهارداشت: شرایط برداشت این محصول بسیار مطلوب و تولید از لحاظ کمی، کیفی و همچنین عملکرد بهبود یافته است.

وی قیمت این کالا را در استان‌های شمالی نیز مورد اشاره قرار داد و گفت: روز گذشته قیمت برنج در استان‌های گیلان و مازندران بین ۹ تا ۹ هزار و ۳۰۰ تومان بوده ضمن اینکه این نرخ مربوط به برنج کیفی، معطر، بدون ناخالصی و با ۲ تا ۳ درصد خرده است.

دبیرانجمن برنج کشور با بیان اینکه برنجی که در بازار تهران به مصرف کنندگان عرضه می‌شود  بین ۸ تا ۹ درصد خرده دارد ضمن اینکه نمی‌توان مطمئن بود ناخالصی نداشته باشد، اضافه کرد: همین برنج را مصرف کنندگان کیلویی ۱۱ تا ۱۲ هزارتومان خریداری می‌کنند.

شایق با اشاره به اینکه برخی می‌گویند کرایه حمل و نقل دلیل تفاوت قیمت برنج در شمال و تهران است، افزود: یک وانت برای حمل ۲.۵ تن برنج به تهران حداکثر ۲۰۰ هزارتومان کرایه دریافت می‌کند که تاثیر آن بر قیمت هرکیلوگرم از این کالا ۱۰۰ تومان هم نمی‌شود ضمن اینکه برنج عرضه شده در تهران خرده بیشتری دارد و ممکن است ناخالصی هم داشته باشد.

دبیرانجمن برنج ضمن انتقاد شدید از تفاوت قیمت چشمگیر برنج در مراکز تولید و عرضه گفت: همه این مسائل نشان می دهد که نظارت و کنترلی در این زمینه وجود ندارد.

شایق در پاسخ به این پرسش که فصل برداشت برنج در کشور چه زمانی به پایان می‌رسد،  با بیان اینکه برداشت ارقام پرمحصول برنج دیر آغاز می‌شود، افزود: بنابراین برداشت این محصول حدودا اواسط یا اواخر مهرماه به پایان می‌رسد.

وی تاکید کرد: با توجه به شرایط خوبی که در برداشت داریم، میزان تولید برنج در سال‌جاری حداقل ۲ میلیون و ۲۰۰ هزارتن خواهد بود.

دبیرانجمن برنج همچنین در واکنش به کاهش ذخایر استراتژیک کالاهای اساسی توسط دولت، اظهارداشت: متاسفانه واردات برنج همواره بیش از نیاز است و به همین دلیل نباید نگران این مساله باشیم که با کمبود مواجه خواهیم شد.

شایق اضافه کرد: علاوه بر این واردات برنج به صورت قاچاق نیز انجام می‌شود که البته هیچ کس نمی‌تواند آن را کنترل کند و بگوید میزان واردات غیرمجاز چقدر بوده است/ فودنا

به منظور فراهم نمودن فضاي علمي مناسب براي ارائه و تبادل نظر در زمينه آخرين دستاوردهاي تحقيقاتي و كاربردي كشور در زمينه علوم و صنايع غذايي و ارائه راهكارهاي توسعه صنعت غذا، دومین همایش بین المللی صنایع غذایی ایران دربهمن ماه سال جاری در تهران برگزار می گردد.علاقه مندان می توانند برای دریافت اطلاعات  تاریخ های مهم همایش و آشنایی با روش تدوین مقاله کلیک نمایند.

برچسب: صنایع غذایی ، فرآوری ، پایش کیفیت ، مواد غذایی ، فرآورده های غذایی ، ریزپوشانی ، میکرو کپسولاسیون ، فرآیندهای غشایی ، نانو فناوری ، زیست فناوری ، بسته بندی ، تضمین کیفیت ، پسماندهای کشاورزی ، ارزش غذایی ، افزودنی های مصنوعی ، بهینه سازی مصرف انرژی ، نگه داری مواد غذایی ، نانو تکنولوژی ، نانوبیوتکنولوژی ، میکروبیولوژی ، بیوتکنولوژی ، پری بیوتیک ، پروبیوتیک ، افزودنی های غذایی ، بهداشت  ، کنترل کیفیت  ، الگوی مصرف  ، مصرف ، بهره وری مصرف انرژی ، سلامت غذا ، گیاهان دارویی ، ادویه ، میکروب ، میکروبهای مفید ، میکروبهای مضر ، غذا ، سم ، مواد نگهدارنده  طبیعی ، افزودنی ها ، مواد نگهدارنده مصنوعی ، محصولات غذایی ، مواد نگهدارنده ، ضایعات مواد غذایی ، آلودگی های میکروبی ، غذاهاي آماده ، آلودگي  ، مکمل ‌های غذایی ، رژیم ، مکمل های رژیمی ، فرمولاسیون ، صادرات مواد غذایی ، واردات مواد غذایی ، لجستیک مواد غذایی ، امنیت غذایی ، بهداشت محیط ، نظافت ، ضدعفونی ، گندزدایی ، فناوری ، خلاء  ، ازون  ، انجماد سریع ، اشعه ماوراء بنفش ، اشعه مادون قرمز ، توزیع  مواد غذایی ، مصرف مواد غذایی ، تولید مواد غذایی ، ايمني مواد غذايي ، ارگانيك ، سازمان غذا و دارو ، همایش صنایع غذایی ، کنفرانس صنایع غذایی ، کنگره صنایع غذایی ، همایش بین المللی صنایع غذایی ، همایش ملی صنایع غذایی ، کنفرانس بین المللی صنایع غذایی ، کنفرانس ملی صنایع غذایی ، همایش بین المللی صنایع غذایی ایران، نخستین همایش بین المللی صنایع غذایی ایران، کنفرانس بین المللی صنایع غذایی ایران، چاپ مقالات ISI و ISC دریافت مقاله ، اکسپت مقاله ، اکسپت مقالات ، نمایه شدن مقاله ، نمایه شدن مقالات ، ارسال گوهی نامه ، دریافت گواهی پیش از موعد ، هیات علمی ، نگارش مقاله، راهنمای نگارش مقاله ، فراخوان مقاله ، ثبت نام ، تدوین مقاله، گواهی پذیرش مقاله ، گواه پذیرش مقالات ، اساتید ، پژوهشگران ،درباره مقاله ،نشریات معتبر ، نشریات ISIو ISC ، چاپ فوری مقاله ، راهنمای چاپ مقالات در ژورنال های معتبر ، نخستین کنگره بین المللی ، نخستین کنفرانس بین المللی ،نخستین همایش بین المللی

 


223
مطالب مرتبط


لطفا با تكميل فرم ، نظرات ، پيشنهادات و انتقادات خود را در مورد مطلب منتشر شده با ما در ميان بگذاريد.
پيام شما پس از تاييد توسط مدير سايت ، منتشر خواهد شد.
 

 
Captcha


 
پوستر

 

 

حمایت معنوی






تماس با دبیرخانه

021-33699094

021-36621319

 

02189786524

conf.ntpco[at]gmail.com

معرفی مجلات


مرکز همایش های بین المللی توسعه ایران