عضویت در خبرنامه همایش های صنایع غذایی

اطلاع رسانی وبسایت خبری صنایع غذایی ایران

 همایش بین المللی صنایع غذایی ایران در اولین وبسایت خبری صنایع غذایی ایران اطلاع رسانی گردید.متن فراخوان مقالات و پوستر همایش در پایگاه اینترنتی درج گردیده است.

 


 

 

 

فراخوان مقاله

1 شهریور 1395

همایش بین المللی صنایع غذایی ایران با هدف بحث و تبادل نظر میان پژوهشگران، اساتید و دانشجویان در این حوزه، هدايت پتانسيل تحقيقاتي کشور به سمت حل مشکلات صنايع غذائي کشور، اشتراک دانش و تجارب متخصصين کارشناسان و مسئولين فني صنايع غذائي، شناخت و ارزيابي آخرين دستاوردها و پيشرفت ها در حوزه افزايش ماندگاري توليدات صنايع غذائي، ارتقا سلامت جامعه از طريق بهبود فرآورده هاي صنايع غذائي کشور ، شناسائي نيازهاي پژوهشي صنايع غذائي کشور و با محوریت روش های نوین فراوری موادغذایی ، روش های نوین نگهداری موادغذایی، بهداشت و ايمني مواد غذایی، مهندسی فرایند در صنایع غذایی، چالشها، ضرورتها و راهكارهاي شكل گيري شركتهاي دانش بنيان در حوزه صنايع غذايي و كشاورزي، مواد اوليه صنايع غذائي ، تکنولوژيها و روش هاي توليد، پدافند غير عامل در توليدات صنايع غذائي و... برگزار می­گردد

علاوه بر این پنل ها و کارگاههای این همایش بصورت وبینار نیز برگزار می گردد

محورهای اصلی 

روش های نوین فرآوری در صنایع غذایی 

روش های نوین پایش کیفیت 

ایمنی مواد غذایی 

فرآورده های غذایی ارگانیک 

ریزپوشانی(میکرو کپسولاسیون) در صنایع غذایی 

فرآیندهای غشایی در صنایع غذایی 

نانو فناوری در صنایع غذایی 

مدل سازی و بهینه سازی فرآیند در صنایع غذایی 

کاربرد زیست فناوری در صنایع غذایی 

بسته بندی در صنایع غذایی 

بهینه سازی سیستم های نوین در تضمین کیفیت 

فرآوری پسماندهای کشاورزی 

تولید و ارزش غذایی محصولات بومی 

راهکارهای کاهش افزودنی های مصنوعی در صنایع غذایی 

نقش مدیریت در صنایع غذایی 

بهینه سازی مصرف انرژی در صنایع غذایی 

روش های نوین فرآوری و نگه داری مواد غذایی 

نانو تکنولوژی و نانوبیوتکنولوژی در صنایع غذایی 

میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع غذایی

غذاهای فراسودمند، پری بیوتیک و پروبیوتیک

شیمی مواد غذایی و افزودنی های غذایی 

بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی

بهینه سازی استفاده از پسماندهای صنایع غذایی

اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی

بهره وری مصرف انرژی در صنایع غذایی

طراحی مواد غذایی برای بیماران ، نوزادان و افراد مسن 

طراحی مواد غذایی خاص برای ماموریت های ویژه_فضایی و نظامی

سایر پژوهش های نوین درعرصه علوم و صنایع غذایی

بسته بندی های نوین، ماشین آلات و تجهیزات جدید در صنایع غذایی

نقش صنايع غذايي در مديريت تغذيه جامعه

آموزش، رسانه و سلامت غذا

گیاهان دارویی و ادویه ای و صنایع وابسته

میکروبهای مفید و مضر در تکنولوژی های مربوط به غذا

سموم و ترکیبات ضد تغذیه ای در مواد غذایی

کاربرد ضایعات مواد غذایی 

مواد نگهدارنده طبيعي

روش¬هاي کاهش بکارگيري افزودني¬ها و مواد نگهدارنده مصنوعي در محصولات غذایی

استانداردهاي استفاده از افزودني ها و مواد نگهدارنده

بسته بندي¬هاي مقاوم در برابر آلودگي هاي ميکروبي، شرايط فيزيکي و محيطي

نقش غذاهاي آماده در مديريت بحران

روش¬هاي ارزيابي ميزان آلودگي مواد اوليه

شيوه هاي محافظت مواد غذایی بسته بندي شده از آلودگي هاي نامتعارف

روش هاي شناسایی و رفع آلودگي هاي نامتعارف در مواد اوليه و توليدات صنايع غذایی ذخيره شده

جایگاه مکمل‌های غذایی و رژیمی در بخش تولیدکنندگان و واردکنندگان

فرمولاسیون، تنوع بخشی و صادرات مواد غذایی

فرمولاسیون، تنوع بخشی و صادرات مواد غذایی

عملکرد سازمان¬های نظارتی و اجرایی در صادرات و واردات مواد غذایی

سیاست¬های حمایتی دولت، قوانین و مقررات صنایع

روش های انبارش و انبارداری تولیدات صنایع غذائی

مدیریت کیفیت در لجستیک مواد غذائی با رویکرد نگهداری حداکثری

روش های شناسائی و رفع آلودگی های نامتعارف در مواد اولیه و تولیدات صنایع غذا ایمنی و امنیت غذایی

بهداشت محیط ، نظافت، ضدعفونی و گندزدایی

فناوری( خلاء ،ازون ، انجماد سریع)

کاربرد اشعه ماوراء بنفش و اشعه مادون قرمز

طراحی کارخانجات مواد غذایی و بهینه سازی انرژی

چالشها و راهکارهای تولید، توزیع و مصرف مواد غذایی

محور آزاد 

محورهای فرعی همایش

محور فرعی

محور اصلی

 

ايمني مواد غذايي

ایمنی مواد غذایی

روشهاي نوين فرآوري در صنايع غذايي

روش های نوین فرآوری در صنایع غذایی

روشهاي نوين پايش كيفيت

روش های نوین پایش کیفیت

فرآورده هاي غذايي ارگانيك

فرآورده های غذایی ارگانیک

ريزپوشاني در صنايع غذايي

ریزپوشانی(میکرو کپسولاسیون) در صنایع غذایی

فرآيندهاي غشايي در صنايع غذايي

فرآیندهای غشایی در صنایع غذایی

نانو فناوري در صنايع غذايي

نانو فناوری در صنایع غذایی

مدل سازي و بهينه سازي فرآيند در صنايع غذايي

مدل سازی و بهینه سازی فرآیند در صنایع غذایی

كاربرد زيست فناوري در صنايع غذايي

کاربرد زیست فناوری در صنایع غذایی

بسته بندی های نوین، ماشین آلات و تجهیزات جدید در صنایع غذایی

بسته بندی های نوین، ماشین آلات و تجهیزات جدید در صنایع غذایی

بهينه سازي سيستم هاي نوين در تضمين كيفيت

بهینه سازی سیستم های نوین در تضمین کیفیت

فرآوري پس ماندهاي كشاورزي

فرآوری پسماندهای کشاورزی

توليد و ارزش غذايي محصولات بومي

تولید و ارزش غذایی محصولات بومی

راهكارهاي كاهش افزودني هاي مصنوعي در صنايع غذايي

راهکارهای کاهش افزودنی های مصنوعی در صنایع غذایی

نقش مديريت در صنايع غذايي

نقش مدیریت در صنایع غذایی

بهينه سازي مصرف انرژي در صنايع غذايي

بهینه سازی مصرف انرژی در صنایع غذایی

روش هاي نوين فرآوري و نگهداري موادغذايي

روش های نوین فرآوری و نگه داری مواد غذایی

نانوتكنولوژي و نانوبيوتكنولوژي در صنايع غذايي

نانو تکنولوژی و نانوبیوتکنولوژی در صنایع غذایی

ميكروبيولوژي و بيوتكنولوژي در صنايع غذايي

میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع غذایی

شيمي مواد غذايي و افزودني هاي غذايي

شیمی مواد غذایی و افزودنی های غذایی

بهداشت و كنترل كيفيت مواد غذايي

بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی

بهينه سازي استفاده از پسماندهاي صنايع غذايي

بهینه سازی استفاده از پسماندهای صنایع غذایی

اصلاح الگوي مصرف مواد غذايي

اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی

نقش صنايع غذايي در مديريت تغذيه جامعه

نقش صنايع غذايي در مديريت تغذيه جامعه

بهره وري مصرف انرژي در صنايع غذايي

بهره وری مصرف انرژی در صنایع غذایی

ساير پژوهش هاي نوين در عرصه علوم و صنايع غذايي

سایر پژوهش های نوین درعرصه علوم و صنایع غذایی

آموزش، رسانه و سلامت غذا

آموزش، رسانه و سلامت غذا

گیاهان دارویی و ادویه ای و صنایع وابسته

گیاهان دارویی و ادویه ای و صنایع وابسته

میکروبهای مفید و مضر در تکنولوژی های مربوط به غذا

میکروبهای مفید و مضر در تکنولوژی های مربوط به غذا

سموم و ترکیبات ضد تغذیه ای در مواد غذایی

سموم و ترکیبات ضد تغذیه ای در مواد غذایی

کاربرد ضایعات مواد غذایی

کاربرد ضایعات مواد غذایی

مواد نگهدارنده طبيعي

مواد نگهدارنده طبيعي

استانداردهاي استفاده از افزودني ها و مواد نگهدارنده

استانداردهاي استفاده از افزودني ها و مواد نگهدارنده

بسته بندي¬هاي مقاوم در برابر آلودگي هاي ميکروبي، شرايط فيزيکي و محيطي

بسته بندي¬هاي مقاوم در برابر آلودگي هاي ميکروبي، شرايط فيزيکي و محيطي

نقش غذاهاي آماده در مديريت بحران

نقش غذاهاي آماده در مديريت بحران

روش هاي ارزيابي ميزان آلودگي مواد اوليه

روش¬هاي ارزيابي ميزان آلودگي مواد اوليه

جایگاه مکمل‌های غذایی و رژیمی در بخش تولیدکنندگان و واردکنندگان

جایگاه مکمل‌های غذایی و رژیمی در بخش تولیدکنندگان و واردکنندگان

فرمولاسیون، تنوع بخشی و صادرات مواد غذایی

فرمولاسیون، تنوع بخشی و صادرات مواد غذایی

عملکرد سازمان¬های نظارتی و اجرایی در صادرات و واردات مواد غذایی

عملکرد سازمان¬های نظارتی و اجرایی در صادرات و واردات مواد غذایی

سیاست های حمایتی دولت، قوانین و مقررات صنایع

سیاست¬های حمایتی دولت، قوانین و مقررات صنایع

روش های انبارش و انبارداری تولیدات صنایع غذائی

روش های انبارش و انبارداری تولیدات صنایع غذائی

مدیریت کیفیت در لجستیک مواد غذائی با رویکرد نگهداری حداکثری

مدیریت کیفیت در لجستیک مواد غذائی با رویکرد نگهداری حداکثری

روش های شناسائی و رفع آلودگی های نامتعارف در مواد اولیه و تولیدات صنایع غذا ایمنی و امنیت غذایی

روش های شناسائی و رفع آلودگی های نامتعارف در مواد اولیه و تولیدات صنایع غذا ایمنی و امنیت غذایی

بهداشت محیط ، نظافت، ضدعفونی و گندزدایی

بهداشت محیط ، نظافت، ضدعفونی و گندزدایی

فناوری( خلاء ،ازون ، انجماد سریع)

فناوری( خلاء ،ازون ، انجماد سریع)

کاربرد اشعه ماوراء بنفش و اشعه مادون قرمز

کاربرد اشعه ماوراء بنفش و اشعه مادون قرمز

راهکارهای کاهش افزودنی های مصنوعی در صنایع غذایی

راهکارهای کاهش افزودنی های مصنوعی در صنایع غذایی

طراحی کارخانجات مواد غذایی و بهینه سازی انرژی

طراحی کارخانجات مواد غذایی و بهینه سازی انرژی

چالشها و راهکارهای تولید، توزیع و مصرف مواد غذایی

چالشها و راهکارهای تولید، توزیع و مصرف مواد غذایی

محور آزاد

محور آزاد

بسته بندی در صنایع غذایی

بسته بندی در صنایع غذایی

 


491
مطالب مرتبط


لطفا با تكميل فرم ، نظرات ، پيشنهادات و انتقادات خود را در مورد مطلب منتشر شده با ما در ميان بگذاريد.
پيام شما پس از تاييد توسط مدير سايت ، منتشر خواهد شد.
 

 
Captcha


 
پوستر

 

 

حمایت معنوی






تماس با دبیرخانه

021-33699094

021-36621319

 

02189786524

conf.ntpco[at]gmail.com

معرفی مجلات


مرکز همایش های بین المللی توسعه ایران