سومین همایش بین المللی صنایع غذایی ایران




عضویت در خبرنامه همایش های صنایع غذایی

 


 

 

 

برای اولین بار در جهان ساخت دستگاه کشت میکروبی خوداستریل توسط پژوهشگران ایرانی

1 شهریور 1395

به گزارش واحد پژوهش دومین همایش صنایع غذایی ایران: نخستین واحد تولید الکل از باگاس نیشکر در هفت تپه خوزستان راه اندازی شد

اولین جلسه و کارگاه آموزشی ویژه رؤسای انجمن های حمایت از حقوق مصرف کنندگان استان گیلان در سال جدید با حضور رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان برگزار شد.

سازمان استاندارد تنها مرجع رسمی اعطای نشان استاندارد حلال در کشور است

به گزارش پایگاه خبری فودنا، دستگاه کشت میکروبی خود استریل با قابلیت کشت سطحی و عمقی برای اولین بار توسط پژوهشگران ایرانی ساخته شد

رضا نصرالهی نرگس آباد، طراح اصلی و مسئول تیم افزود: یکی از مشکلات مهمی که در کشت های میکروبی در آزمایشگاه های تشخیصی و پژوهشی وجود دارد، آلوده شدن نمونه ها است که گرچه می تواند حاصل عواملی مانند درست استریل نشدن پلیت ها (ابزار و تجهیزات) و یا آلوده بودن محیط آزمایشگاه حین تقسیم محیط کشت در پلیت ها باشد .

وی بیان کرد: اما در بسیاری از موارد علت اصلی آلودگی ها و مشکلات، ناشی از آنس های کشت میکروبی و استریل شدن ناقص آن ها است که می تواند پیامدها وهزینه های قابل توجهی را بر افراد تحمیل کند.

وی بیان کرد: اما در بسیاری از موارد علت اصلی آلودگی ها و مشکلات، ناشی از آنس های کشت میکروبی و استریل شدن ناقص آن ها است که می تواند پیامدها وهزینه های قابل توجهی را بر افراد تحمیل کند.

نصرالهی اظهارکرد: اگر در هنگام کشت نمونه های آزمایشگاهی، آنس آلوده بوده و یا کامل استریل نشده اشد، می تواند موجب رشد باکتری در نمونه فرد سالم شده و پزشک را در تشخیص دچار اشتباه کند و موجب تجویز غیرضروری دارو و آنتی بیوتیک شود که علاوه بر تحمیل هزینه بر بیمار، سبب گسترش مقاومت باکتریایی به آنتی بیوتیک ها می شود که از معضلات اصلی در درمان عفونت ها است.

وی با اشاره به این که اهمیت این موضوع تا جایی است که سازمان جهانی بهداشت سال 2011 شعار خود را (مقاومت به داروهای ضد میکروبی، یک تهدید جهانی) قرار داد، افزود: آنس های کشت میکروبی می توانند موجب نتیجه منفی کاذب پس از کشت نمونه نیز شوند زیرا در حال حاضر روشی که برای استریل کردن آنس ها قبل از اقدام به کشت در آزمایشگاه ها استفاده می شود، استفاده از شعله است و چنانچه قبل از سرد شدن کامل آنس اقدام به کشت نمونه شود، می تواند موجب از بین رفتن باکتری ها در نمونه فرد بیمار شده و نتیجه به اشتباه منفی گزارش شود.

این پژوهشگر ادامه داد: در این روش، علاوه بر نیاز به تکرار آزمایش و تحمیل هزینه های اضافی سبب از دست دادن زمان، اختلال در روند درمان و پیشرفت بیماری در فرد نیز می شود.

وی افزود: با توجه به این امر، طراحی و ساخت نسل جدیدی از دستگاه کشت میکروبی که توانایی به کار گیری در هر دو نوع کشت عمقی و سطحی را دارد، توسط تیم آغاز شد. این دستگاه در مقایسه با آنس های رایج کشت میکروبی که با شعله استریل می شوند، دارای قدرت خود استریلیزاسیون صد در صد بوده و این کار را در کوتاه ترین زمان لازم انجام می دهد که در مقایسه با آنس های رایج قابل توجه است.

نصرالهی یادآور شد: همچنین این دستگاه دارای هشدار دهنده های استریلیزاسیون و آماده به کار جهت جلوگیری از سوختن نمونه و دارای نشانگر تعداد دفعات استریلیزاسیون است.

وی با اشاره به این که ساخت دستگاه با هزینه شخصی انجام شده و حدود دو سال زمان برده است، افزود: در حال حاضر برای ثبت جهانی این اختراع اقدام کرده ایم و با توجه به قوانین بین المللی، در صورت ثبت اختراع جهانی، ثبت اختراع در داخل کشور نیز خود به خود انجام می شود.

نصرالهی که فارغ التحصیل کارشناسی میکروبیولوژی و عضو فدراسیون جهانی کنترل بیماری های عفونی است، افزود: این دستگاه با توانایی های ذکر شده مشابه خارجی و داخلی ندارد.

اضافه می شود دومین همایش بین المللی صنایع غذایی ایران درسال جاری در تهران برگزار می گردد. 

جهت آشنایی با دریافت فایل راهنمای ارسال مقاله اینجا را کلیک نمایید.

برچسب ها: همایش صنایع غذایی ایران، صنایع غذایی، دومین همایش بین المللی صنایع غذایی ایران، فرآورده های غذایی، فرآیند در صنایع غذایی، بسته بندی در صنایع غذایی، پسماندهای کشاورزی، مدیریت در صنایع غذایی،  نگه داری مواد غذایی، غذاهای فراسودمند، افزودنی های غذایی، کنترل کیفیت مواد غذایی، پسماندهای صنایع غذایی، طراحی مواد غذایی، علوم و صنایع غذایی، تغذيه جامعه، سلامت غذا، ضایعات مواد غذایی، مواد نگهدارنده طبيعي، غذاهاي آماده، مکمل‌های غذایی،  صادرات مواد غذایی


355
مطالب مرتبط


لطفا با تكميل فرم ، نظرات ، پيشنهادات و انتقادات خود را در مورد مطلب منتشر شده با ما در ميان بگذاريد.
پيام شما پس از تاييد توسط مدير سايت ، منتشر خواهد شد.
 

 
Captcha


 

 

 

پوستر
حمایت معنوی






تماس با دبیرخانه

021-33699094

021-36621319

 

02189786524

conf.ntpco[at]gmail.com

معرفی مجلات






مرکز همایش های بین المللی توسعه ایران