عضویت در خبرنامه همایش های صنایع غذایی

اطلاع رسانی وبسایت خبری صنایع غذایی ایران

 همایش بین المللی صنایع غذایی ایران در اولین وبسایت خبری صنایع غذایی ایران اطلاع رسانی گردید.متن فراخوان مقالات و پوستر همایش در پایگاه اینترنتی درج گردیده است.

 


 

 

 

محور همایش

محور اصلی           

روش های نوین فرآوری در صنایع غذایی           

روش های نوین پایش کیفیت 

ایمنی مواد غذایی   

فرآورده های غذایی ارگانیک 

ریزپوشانی(میکرو کپسولاسیون) در صنایع غذایی              

فرآیندهای غشایی در صنایع غذایی       

نانو فناوری در صنایع غذایی

مدل سازی و بهینه سازی فرآیند در صنایع غذایی

کاربرد زیست فناوری در صنایع غذایی

بسته بندی در صنایع غذایی   

بهینه سازی سیستم های نوین در تضمین کیفیت   

فرآوری پسماندهای کشاورزی               

تولید و ارزش غذایی محصولات بومی 

راهکارهای کاهش افزودنی های مصنوعی در صنایع غذایی               

نقش مدیریت در صنایع غذایی               

بهینه سازی مصرف انرژی در صنایع غذایی       

روش های نوین فرآوری و نگه داری مواد غذایی               

نانو تکنولوژی و نانوبیوتکنولوژی در صنایع غذایی          

میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع غذایی

غذاهای فراسودمند، پری بیوتیک و پروبیوتیک  

شیمی مواد غذایی و افزودنی های غذایی              

بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی      

بهینه سازی استفاده از پسماندهای صنایع غذایی   

اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی       

بهره وری مصرف انرژی در صنایع غذایی         

طراحی مواد غذایی برای بیماران ، نوزادان و افراد مسن    

طراحی مواد غذایی خاص برای ماموریت های ویژه_فضایی و نظامی              

سایر پژوهش های نوین درعرصه علوم و صنایع غذایی     

بسته بندی های نوین، ماشین آلات و تجهیزات جدید در صنایع غذایی

نقش صنايع غذايي در مديريت تغذيه جامعه          

آموزش، رسانه و سلامت غذا

گیاهان دارویی و ادویه ای و صنایع وابسته         

میکروبهای مفید و مضر در تکنولوژی های مربوط به غذا

سموم و ترکیبات ضد تغذیه ای در مواد غذایی     

کاربرد ضایعات مواد غذایی  

مواد نگهدارنده طبيعي           

روش¬هاي کاهش بکارگيري افزودني¬ها و مواد نگهدارنده مصنوعي در محصولات غذایی           

استانداردهاي استفاده از افزودني ها و مواد نگهدارنده          

بسته بندي¬هاي مقاوم در برابر آلودگي هاي ميکروبي، شرايط فيزيکي و محيطي            

نقش غذاهاي آماده در مديريت بحران    

روش¬هاي ارزيابي ميزان آلودگي مواد اوليه       

شيوه هاي محافظت مواد غذایی بسته بندي شده از آلودگي هاي نامتعارف           

روش هاي شناسایی و رفع آلودگي هاي نامتعارف در مواد اوليه و توليدات صنايع غذایی ذخيره شده

جایگاه مکمل‌های غذایی و رژیمی در بخش تولیدکنندگان و واردکنندگان             

فرمولاسیون، تنوع بخشی و صادرات مواد غذایی               

فرمولاسیون، تنوع بخشی و صادرات مواد غذایی               

عملکرد سازمان¬های نظارتی و اجرایی در صادرات و واردات مواد غذایی     

سیاست¬های حمایتی دولت، قوانین و مقررات صنایع         

روش های انبارش و انبارداری تولیدات صنایع غذائی         

مدیریت کیفیت در لجستیک مواد غذائی با رویکرد نگهداری حداکثری               

روش های شناسائی و رفع آلودگی های نامتعارف در مواد اولیه و تولیدات صنایع غذا ایمنی و امنیت غذایی   

بهداشت محیط ، نظافت، ضدعفونی و گندزدایی   

فناوری( خلاء ،ازون ، انجماد سریع)    

کاربرد اشعه ماوراء بنفش و اشعه مادون قرمز     

طراحی کارخانجات مواد غذایی و بهینه سازی انرژی         

چالشها و راهکارهای تولید، توزیع و مصرف مواد غذایی

پوستر

 

 

حمایت معنوی






تماس با دبیرخانه

021-33699094

021-36621319

 

02189786524

conf.ntpco[at]gmail.com

معرفی مجلات


مرکز همایش های بین المللی توسعه ایران